Newsletter Site map Contact
Esti aici > Servicii > Intranet/VPN
O aplicatie tip ERP sau CRM de gestiune stocuri si a activitatii a devenit o necesitate
pentru majoritatea managerilor fie ei din sistemul privat sau cel de stat. O astfel de solutie isi dovedeste utilitatea cu atât mai mult în situatia companiilor cu puncte de prezenta dispersate teritorial, ce au nevoie sa comunice în permanenta în vederea transmiterii datelor referitoare la stocuri, încasari, preturi, decizii, date contabile, etc.
Pentru implementarea unei solutii de gestiune tip ERP sau CRM la o companie cu multiple puncte de prezenta dispersate teritorial este însa nevoie pe lânga solutia informatica si de conectarea tuturor punctelor de prezenta într-un VPN/VLAN printr-o solutie de conectivitate de tipul „always-on”, care sa permita transmiterea operativa a tuturor datelor pe care aplicatia informatica le solicita.
Solutia radio oferita de iWave permite nu doar conectarea punctelor de prezenta ale unei companii la capacitatile solicitate, dar reuseste totodata acoperirea si conectarea punctelor de prezenta din zone inaccesibile altor solutii (drumuri nationale, zone rurale, zone de centura, localitati mici sau slab populate, etc.).
Capacitatea de a accesa si distribui în timp real informatia precum si posibilitatea
colaborarii directe între sediul central si sucursalele companiei (implementarea de solutii ERP, CRM, voce în grup închis de utilizatori, etc.) minimizeaza resursele materiale si de timp
necesare si maresc eficienta activitatii.
Capacitate (kbps)
Abonament lunar
(Euro fara TVA)
64 kbps
$60
128 kbps
$100
256 kbps
$150
512 kbps
$200
1024 kbps
$250
2048 kbps
$350
E1
$400

Taxa de conectare:
- 2.4 Ghz 75 USD
- 5.8 Ghz 150 USD
Prin parteneri nostri putem oferi la cerere si conexiuni INTRANET/VPN la nivel
national si international , preturile urmând a se stabili în functie de locatiile si latimile de banda
solicitate de client.
 
[ newsletter ] [ servicii ] [ Despre noi] [retea] [ suport ] [ harta site ] [ contact ]